Ny oplader til iPhone 4

Jeg har lige modtaget en helt ny oplader til iPhone 4 med posten, og der er vist ingen tvivl om, at det var lige det jeg stod og manglede. Jeg er simpelthen så glad for, at min oplader til iPhone 4 endeligt er kommet. Det er nemlig sådan, at jeg efterhånden har ventet på den i et par dage. Det betyder så også, at jeg ikke har haft strøm på min telefon i et par dage. Det at jeg ikke har haft min oplader til iPhone 4, har altså betydet, at jeg har været totalt skåret af fra omverdenen, og det har faktisk ikke været ret sjovt. Jeg har virkeligt ikke haft det ret nemt, og jeg har faktisk været græde færdig. Det er specielt slemt om aftenen, når jeg har skullet falde i søvn. Det er som om, at der har manglet et eller andet, og der er slet ingen tvivl om, at i lige så lang tid som jeg kan huske, så har jeg virkeligt manglet denne oplader til iPhone 4. Det er altså utroligt, at jeg overhovedet har kunnet overleve. Jeg kender godt typen, der altid mener, at der er en masse forskellige ting, der er dog ingen tvivl om, at vi alle sammen mener på den ene eller den anden måde, at der nok skal ende med at ske et eller andet. Det er dog sådan, at der virkeligt nok skal ende med at ske et eller andet. Det er dog super sjovt, og jeg er simpelthen så glad for, at det virkeligt er lykkedes mig, at komme så langt med mine ting. Specielt fordi at jeg rent faktisk klarede det at overleve uden en oplader til iPhone 4 i så lang tid. Jeg er altså meget stolt af mig selv, og med god grund som mange også siger.