Tid til et lagerhotel

Jeg har lige fået øjnene op for, at det måske er på tide, at jeg begynder at anvende et lagerhotel, http://www.sourcelogistics.dk/site/Source%20Logistics/LAGERHOTEL/. Jeg er nemlig ved at have så mange ting herhjemme, at jeg simpelthen ikke kan have meget mere. Det er altså ret sjovt at tænke på, og jeg håber sådan set også bare, at det før eller siden, lykkedes mig at finde et eller andet lagerhotel, som jeg virkeligt har lyst til at bruge. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det først er gået op for dig, hvad der rent faktisk skal til, så er jeg sådan set også ret sikker på, at du nok skal ende med at finde ud af, hvad der rent faktisk skal ske. Det er altså ret sjovt, at tænke på, og jeg håber sådan set bare, at når du først har fundet ud af dette, at du så også vil ende med at finde ud af, hvad der i virkeligheden skal ende med at ske. Uanset hvad, så er der jo virkeligt ingen tvivl om, at bruge et lagerhotel virkeligt er en god ide, hvis man ligesom mig har så mange ting. Det er selvfølgelig kun en god ide, hvis man altså har råd til det. Det viser sig dog sådan, at jeg rent faktisk har råd til dette. Det er altså også derfor, at når det først er gået op for dig, hvad der rent faktisk skal ske, så er jeg også helt sikker på, at det før eller siden, nok skal gå op for dig, at det da er langt federe at bo i et hjem, hvor man ikke falder over alle sine ting, i stedet for ikke at kunne ind igennem sin egen hoveddør. Der er virkeligt ingen tvivl om, at for personer som os, så er et lagerhotel virkeligt en gave fra de udbydere som altså laver et lagerhotel, til personer som os.